HET VERHAAL VAN WAREGEM KOERSE… EN DAT VAN U!

SERPIETERS

ALLES HEEFT EEN VERHAAL

Laurens Serpieters ademt ambacht. Zijn expertise in schilder- en decoratietechnieken zet hij met plezier in om een unieke, persoonlijke toets te geven aan jouw project. Zijn inspiratie? De natuur, want die is altijd juist. Hout- of marmerimitaties, het nabootsen van een verweerde look, craquelure, het toepassen van bladgoud, schilderen met kalkverf, … Wat Laurens realiseert, is puur en zit honderd procent goed.

Ook restaureren is een kunst die hij passievol beheerst. Objecten en ruimtes terugbrengen naar hun originele staat fascineert hem en daagt hem uit. Hij bijt zich vast in zijn zoektocht naar puurheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid, vanuit een tomeloze liefde voor historiek.

CONSTANTE ZOEKTOCHT

Het vormgeven van je project begint bij jouw verhaal. Laurens luistert naar je wensen en noden, proeft je DNA en gaat op zoek naar combinaties van vormen, kleuren en texturen die met jouw persoonlijkheid matchen. Zo geeft hij je interieur of buitenomgeving een authentieke uitstraling die jou typeert. Laurens Serpieters maakt van elk project een artistiek hoogstandje met oog voor elk detail en ver weg van de vastgelegde paden.

 

© FOTOGRAFIE BERT DEMASURE - INTERIEURARCHITECT LAURA CALLEEUW

Klassevol schilderwerk zowel interieur als exterieur / Mortex / Tadelact en diverse kalkstucco’s / Stuc Deco / Granito / Leemverf en pleisters / Kalkverf technieken / Marmer – hout imitaties / Patineren / Painture de Paris / Vergulden / Polychromeren / Ontwerp van texturen op maat zowel vloer, wand als plafond / Coccio Pesto / Terrazzo / Verouderingstechnieken / Kaleien / Restauratie van geclasseerde eigendommen, zowel binnen als buiten

SERPIETERS

CONTACT