HET VERHAAL VAN WAREGEM KOERSE… EN DAT VAN U!

WIJNEN BRUNO DESMET-CARLIER

AUTHENTIEKE, KARAKTERVOLLE EN KWALITATIEVE WIJNEN

Wijnen Bruno Desmet-Carlier zag vijftien jaar geleden het levenslicht. Met een groot hart voor wijn startte deze rasechte Waregemnaar met het invoeren van Zuid-Europese wijnen. Meerdere keren per jaar reist hij naar Zuid-Frankrijk, Italië en Spanje om te netwerken op wijnbeurzen, wijndomeinen te bezoeken, wijnen te proeven en het assortiment te optimaliseren. 

Je vindt bij Wijnen Bruno Desmet-Carlier wijnen rechtstreeks ingevoerd uit Frankrijk, Italië, Spanje en Griekenland. Zowel grote appellaties als originele of minder bekende wijnregio’s komen aan bod. Authenticiteit, karakter en kwaliteit staan centraal bij het samenstellen van het assortiment.

Gezellige wijnwinkel

In 2018 opende Bruno een nieuwe wijnwinkel in het centrum van Waregem. Zijn echtgenote Charlotte Ramon en haar architectenbureau Ervé Architecten stonden in voor het ontwerp. Alle wijnen zijn er overzichtelijk per land en per regio opgesteld tegen een lange muur in een natuurlijke, rustgevende setting. Er zijn wijnen in alle prijsklassen. Iedereen is er van harte welkom tijdens de openingsuren. Met een persoonlijke aanpak, uitleg en advies vindt Bruno zo een wijn op maat van iedere klant.

Degustaties 

In de lente en voor het eindejaar organiseert Bruno een grote degustatie, waar iedereen welkom is en waarop ook wijnmakers aanwezig zijn. Er zijn meer dan zestig wijnen te proeven. Het ideale moment om het aanbod en de mensen achter de wijnen te leren kennen. 

WIJNEN BRUNO DESMET-CARLIER

CONTACT