HET VERHAAL VAN WAREGEM KOERSE… EN DAT VAN U!

MI CASA

BELEVING VAN HOUTMASSIEFBOUW IN UNIEKE KIJKWONING

Mi Casa hanteert al sinds de oprichting in 1994 een unieke kijk op exclusieve woningen in massieve houtbouw. Het familiebedrijf gaat voor wow-architectuur, uitstekende kwaliteit en honderd procent klanttevredenheid. Dat ontdek je nu ook in een nieuwe kijkwoning in Hansbeke. 

Klasse en topkwaliteit

Oprichter Jean-Luc Lidou is de grondlegger van houtmassiefbouw in België. Vandaag staat zoon Thibo Lidou aan het hoofd van het bedrijf. Hij introduceert de meest recente evoluties en technieken. Mi Casa groeide uit tot een toonaangevende marktleider in massieve houtbouwwoningen en een echt kwaliteitslabel.

Warmte in een sterk design

Als totaalaannemer staat Mi Casa gekend om kwaliteitsvolle uitvoering, hoge service, inhouse productie en een eigen kenmerkende stijl. Alle aspecten komen samen in de nieuwe kijkwoning in Hansbeke. Een plek die inspireert en die je aanzet je bouwplannen te realiseren. Met duurzaam hout, verwerkt in de eigen ateliers in Waregem. Met een gevel in metselwerk en beplanking zet de architectuur meteen de toon voor binnen. Daar vormt het samenspel van kwalitatieve materialen een esthetisch, energiezuinig en duurzaam totaalplaatje.

Stijlvolle woningen, hoge service

Het luxueuze lastenboek is een correcte weergave van wat hun klanten kiezen. Door de locatie langs de E40 is deze modelwoning geschilderd en werd de tuin aangelegd. Dat is niet standaard voorzien. Toch biedt Mi Casa een totaalservice, met advies om deze werken te laten uitvoeren. 

MI CASA

CONTACT