HET VERHAAL VAN WAREGEM KOERSE… EN DAT VAN U!

BOWLING STONES

BOWLING VAN DE TOEKOMST

Met vijf vestigingen in Vlaanderen is Bowling Stones de grootste bowlingketen van ons land en tegelijk een toffe ontmoetingsplaat. In Brussel vind je zelfs 36 bowlingbanen, waardoor het de grootste van Europa is. Daarnaast heeft de keten locaties in Antwerpen, Wommelgem, Oudenaarde en Waregem.  

Bowling Stones is een familiebedrijf opgericht door Aline Vanhonsebrouck. Vijf jaar geleden kwam dochter Hélène van den Donk aan boord en samen zijn ze een dynamisch duo. De sterkte van de groep zit in de vernieuwende aanpak van hun vestigingen, qua look en qua digitalisering. Ook het enthousiaste team draagt bij aan positieve beleving voor de klanten.

 Out of the box concept in Waregem

In januari 2023 opende de vestiging in Waregem, met zeer veel troeven en een originele inrichting. De kleuren- en materiaalkeuze geeft een frisse look en de twintig bowlingbanen zijn opgesplitst in drie verrassende thema’s: zes met veel lichtinval, twaalf vol sfeer en twee in junglethema. Deze laatste huur je enkel privé, maar dat loont de moeite, want de bal rolt er langs krokodillen en bomen. Optioneel huur je bij deze privébanen ook een privé karaokebox, waar je in een afgesloten ruimte de mogelijkheid hebt om gezellig te dineren. Ideaal voor verjaardagen, feestjes en teambuildings. Ook de vier karaokeboxen hebben een apart thema.

Voor ieder wat wils

Naast de bowlingbanen, karaoke en caféspelen is er ook een gezellig terras. Tot slot vind je er vergaderzalen voor bedrijven en voorstellingen. Deze zijn uitgerust met alle moderne audiovisuele technieken voor een perfecte presentatie of een feestje. Ideaal dus als locatie voor een teambuilding, waarbij je eerst vergadert, vervolgens geniet van een heerlijke maaltijd en de dag afsluit met een activiteit zoals bowling of karaoke. 

BOWLING STONES

CONTACT