HET VERHAAL VAN WAREGEM KOERSE… EN DAT VAN U!

DEKEYZER

DE FINESSE IN KEUKEN EN INTERIEUR

De perfecte balans tussen keuken en interieur ontdek je bij Dekeyzer. Het vakmanschap, de innovatie en premium materialen komen samen in hoogwaardige ontwerpen die iedere woning transformeren met finesse, functionaliteit en kwaliteit.

Puur vakmanschap

Al meer dan drie generaties bouwde dit familiebedrijf een sterke reputatie op in de sector. Ontwerpen, vervaardigen en vertrouwen zitten in het DNA, net zoals een doordachte visie op innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. Zo introduceerden ze als eerste in België de greeploze kasten. Nieuwe technologieën en materialen gaan bij Dekeyzer hand in hand met vakmanschap.

Premium kwaliteit

Dekeyzer heeft zeven stijlvolle toonzalen in ons land met gekwalificeerde keukenadviseurs. Hun jarenlange ervaring helpt bij het uitwerken van jouw keukenconcept tot en met de finale afwerking. De grootste toonzaal vind je in Waregem met maar liefst 1.000 vierkante meter aan keukentrends en interieurinrichting. Je ontdekt er alle gangbare stijlen, van hedendaags over modern landelijk tot traditioneel, met de nieuwste toestellen en snufjes. 

DEKEYZER

CONTACT