HET VERHAAL VAN WAREGEM KOERSE… EN DAT VAN U!

DEKEYZER

FINESSE IN KEUKEN EN INTERIEUR

De perfecte balans tussen keuken en interieur ontdek je bij Dekeyzer. Het vakmanschap, de innovatie en premium materialen komen samen in hoogwaardige ontwerpen die iedere woning transformeren met finesse, functionaliteit en kwaliteit. Puur vakmanschap Al meer dan drie generaties bouwde dit familiebedrijf een sterke reputatie op in de sector. Ontwerpen, vervaardigen en vertrouwen zitten in het DNA, net zoals een doordachte visie op innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. Nieuwe technologieën en materialen gaan bij Dekeyzer in eigen atelier hand in hand met vakmanschap.

Premium kwaliteit

Dekeyzer heeft zeven stijlvolle toonzalen in ons land met gekwalificeerde keukenadviseurs. Hun jarenlange ervaring helpt bij het uitwerken van jouw keukenconcept tot en met de finale afwerking. De grootste toonzaal vind
je in Waregem met maar liefst 1.000 vierkante meter aan keukentrends en interieurinrichtingen. Je ontdekt er alle gangbare stijlen, van hedendaags over modern landelijk tot traditioneel, met de nieuwste toestellen en snufjes.

Comfort Line en Premium Line

Bij Dekeyzer bieden we twee bijzondere productlijnen aan die inspelen op verschillende behoeften en budgetten: de Comfort Line en de Premium Line. Ontdek bij Dekeyzer hoe wij met passie en expertise jouw droomkeuken realiseren. Bezoek onze toonzalen en laat je inspireren door onze veelzijdige collecties en de eindeloze mogelijkheden die wij bieden. Met Dekeyzer kies je voor kwaliteit, vakmanschap en een keuken die naadloos aansluit bij jouw interieur.

DEKEYZER

CONTACT