HET VERHAAL VAN WAREGEM KOERSE… EN DAT VAN U!

BMW

DE NIEUWE TOEKOMSTGERICHTE BMW 7 REEKS

Als meest succesvolle constructeur van premiumwagens lanceert BMW de nieuwe BMW 7 Reeks. Zo’n 45 jaar na het debuut van dit model, is dit opnieuw de meest geavanceerde en innovatieve wagen in het luxesegment. De innovatie in dit model staat volledig in het teken van duurzaamheid en digitalisering, met het gekende rijplezier en comfort van BMW. Centraal in het gamma staat de BMW i7, een volledig elektrische luxe berline.

Luxe en innovatie

De nieuwe BMW 7 Reeks integreert een moderne stijl met de typische kenmerken van de autoconstructeur. Zo ontstaat een duidelijk onderscheid met de andere modellen in het aanbod van BMW. Het BMW Theatre Screen, BMW iDrive met het nieuwste BMW Operating System 8, het BMW Curved Display en de Manoeuvre Assistant onderstrepen het innovatieve karakter van de luxe berline. Extra comfort en het unieke enter- tainmentsysteem kunnen aangevuld worden met een Executive Lounge en BMW Individual Merino interieurbekleding in leder en kasjmierwol.


De 100 % elektrische BMW i7

Wereldwijd is de nieuwe BMW 7 Reeks verkrijgbaar als model met lange wielbasis, dat de ruimte achterin maximaliseert. Alle motorisaties zijn beschikbaar: verbrandingsmotoren, plug-in hybride en een volledig elektrische aandrijving. Het gamma wordt uitgebreid met twee BMW M-modellen met geëlektrificeerde aandrijving. De BMW M760e xDrive heeft een vermogen van 420 kW/571 pk en een plug-in hybridetechnologie. Het vlaggenschip is de BMW i7 M70 xDrive. Deze is volledig elektrisch met twee motoren en een maximumvermogen van 485 kW/660 pk. Hij gaat in minder dan 4 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur.

BMW

CONTACT