HET VERHAAL VAN WAREGEM KOERSE… EN DAT VAN U!

WERKKLEDIJ CENTER

DÉ SPECIAALZAAK VOOR WERKKLEDIJ EN VEILIGHEIDSSCHOENEN

Werkkledij Center verkoopt werk- en veiligheidskledij, veiligheidsschoenen, accessoires en gadgets. Met een hoge servicegraad en sterke klantgerichtheid streven ze naar kwaliteit in elk product dat ze afleveren. Bovendien beschikken ze over een eigen atelier voor alle textielbedrukkingen en borduringen. 

Speciaalzaak met sterke merken

Naast werkkledij van onder meer Safety Jogger, Blåkläder, L. Brador, Projob en Sioen vind je hier ook veiligheidsschoenen, PBM’s en gadgets. Voor schoenen verdelen ze oa de merken Safety Jogger, Puma, Albatros, Helly Hansen en Sievi. Diverse A-merken vervolledigen het aanbod aan persoonlijke beschermingsmiddelen.

Vestiging in Waregem

Vandaag ligt de winkel en showroom van Werkkledij Center in Wortegem- Petegem. Begin 2024 verhuist die naar de Vijfseweg in Waregem. Daar vind je een ruim assortiment aan werk- en veiligheidskledij van hoge kwaliteit. Je kan ook online bestellen, met een stipte en snelle levering als garantie. Al kan je ook bij hen terecht voor allerlei textielbedrukkingen. Voor gepersonaliseerde werk- en promokledij, volledig op maat van je bedrijf. 

WERKKLEDIJ CENTER

CONTACT