HET VERHAAL VAN WAREGEM KOERSE… EN DAT VAN U!

GHEERAERT SLAAPCOMFORT

DESKUNDIG ADVIES VOOR IEDERE SLAAPSITUATIE

Goed slapen heeft voor iedereen een andere betekenis. Op basis van specifieke wensen, noden of klachten bekijkt Slaapcomfort Gheeraert hoe ze je nachtrust kunnen verbeteren. Samen wordt gezocht naar de perfecte oplossing voor jouw slaapsituatie. Een goede ergonomie staat daarbij centraal, geïntegreerd in een mooi, nauwkeurig afgewerkt bed. 

Persoonlijke touch

Slaapcomfort Gheeraert zet in op gepersonaliseerd advies. Objectief en in overleg met de klant wordt gekeken welk bed bij jouw lichaam past. Je vindt er bedden met gepatenteerde schouderzones in boxsprings, waarin de schouders wegzinken zonder druk. Zo worden nek- en schouderklachten aangepakt. Er zijn bedden met interactieve of zelfregulerende bodems, die reageren op druk en zich automatisch aanpassen aan het lichaam. Daarnaast zijn er ook matrassen met speciale schouderzones, boxsprings waarbij de heup- en schouderzone aangepast kan worden, comfortbedden voor mensen die willen investeren in zorgeloos slapen nu en later, …

Totaalaanpak

Naast het ruime aanbod in de toonzaal in Waregem zet Slaapcomfort Gheeraert in op maatwerk. Daar staan werkelijk geen beperkingen op. Hun slaapadvies vullen ze aan met bedlinnen op maat en lifestyleproducten zoals unieke geurkaarsen, plaids, natuurlijke shampoos, … Alles wat bijdraagt tot een goede nachtrust. Je maakt er kennis met de zaakvoerders zelf, ervaren mensen met kennis van zaken, die je begeleiden naar jouw ideale slaapsituatie. 

GHEERAERT SLAAPCOMFORT

CONTACT