HET VERHAAL VAN WAREGEM KOERSE… EN DAT VAN U!

DEMAEGHT ZONWERING

GENIETEN IN EIGEN TUIN

Bij Demaeght Zonwering ben je al sinds 1999 in de deskundige handen van een jong, dynamisch team. Het familiebedrijf werd opgericht door Kenny en Nathalie Demaeght en ook zonen Maxim en Gilles werken mee. Samen met een ervaren plaatsingsteam geven ze outdoorprojecten vorm. Van renovatie tot nieuwbouw en van appartementen tot woningen.

Alles voor je outdoorproject

Zonwering, rolluiken, screens, terrasoverkappingen, lamellendaken, pergola’s, tuinbergingen, poolhouses, houten bijgebouwen, … Demaeght beschikt over een ruim assortiment aan oplossingen voor iedere buitenomgeving. Daarnaast hebben ze ook de nodige expertise voor raamdecoratie en gevelbekleding in huis. Volledig in lijn met de laatste trends en technieken.


Ervaren team

Je kan terecht in de twee showrooms in Waregem en in Oostrozebeke. Daar ontdek je de hoogwaardige producten van topkwaliteit en lokale leveranciers, zoals Renson en Carpentier. Het team denkt mee over oplossingen die passen bij jouw woning, modern of klassiek. Een eigen opmetings- en plaatsingsdienst garandeert een vlot verloop en een stipte opvolging. Zo geniet jij optimaal van je woning en je tuin op elk moment van het jaar.

DEMAEGHT ZONWERING

CONTACT