HET VERHAAL VAN WAREGEM KOERSE… EN DAT VAN U!

BEDRIJVEN CONTACT

GRENSVERLEGGEND ONDERNEMEN

In tijden van online vergaderen en thuiswerken is face- to-face ondernemen en netwerken belangrijker dan ooit. We willen elkaar opnieuw kunnen ontmoeten, de hand schudden en visitekaartjes uitwisselen. Dat kan tijdens Bedrijven Contact, in Waregem of in Deinze. 

100 % regionaal ondernemen

Bedrijven Contact is een organisatie van Fairs & Events Waregem. Na het grote succes van hun tien edities in Waregem komt er op vraag van de bedrijven/exposanten een tweejaarlijks event in de Brielpoort in Deinze. Dit wordt georganiseerd in samenwerking met Deinze Industrie, Unizo Deinze en de stad Deinze. Zo wordt volledig ingezet op regionaal ondernemen en netwerken.

Ondernemen, netwerken en ontmoeten

Bedrijven Contact biedt een gezellig kader om samen te komen met andere ondernemers, beslissingsnemers en nieuwe of bestaande klanten. Dit is het moment om te proeven van een bruisende ondernemerssfeer, maar ook om je contacten aan te scherpen met anderen en nieuwe klanten te werven. Dit tweedaagse netwerkevent is de kans om exposanten en andere contacten te ontmoeten. 

BEDRIJVEN CONTACT

CONTACT