HET VERHAAL VAN WAREGEM KOERSE… EN DAT VAN U!

ADEPHAR

HEALTHY AGING VANUIT DE WETENSCHAP

Zie je soms het bos door de bomen niet meer op het vlak van huidverzorging en supplementen? Dan ben je bij Adephar aan het juiste adres. Adephar, opgericht door apotheker Ilse Deplancke, staat garant voor unieke en doeltreffende healthy aging en well-being oplossingen die wetenschappelijk onderbouwd zijn en geen loze marketingbeloftes maken. Ilse maakt geen compromissen. Enkel de producten waar ze zelf 200 procent achter staat na uitgebreide testing, worden in het gamma opgenomen.

Hoogwaardige producten 

Bij Adephar vind je de merken BioSil, Wiotech, BABÉ, Ethè en Myosil. Stuk voor stuk zorgvuldig geselecteerde cosmetica en supplementen die zorg dragen voor je huid, haren en gewrichten. Geen valse claims of reclameslogans, wel resultaten. Vanuit de apotheek wordt ook het nodige, deskundig advies voorzien.Zonnebescherming

Een belangrijke focus van Adephar in de huidverzorging is zonnebescherming. Heel belangrijk in het voorkomen van huidkanker en vroegtijdige veroudering. Met de BABÉ Super Fluids heeft Adephar een aanbod voor elk huidtype. Deze ultralichte aangename texturen bieden een breedspectrumbescherming tegen UVA, UVB, blauw licht, infrarood en pollutie. Ook voor de acne-gevoelige huid of bij hyperpigmentatie, is er een passende super fluid.

 

Wil je graag een product van Adephar uitproberen? Het gamma is verkrijgbaar in elke apotheek & een selectie esthetische klinieken of via de webshop.

Heb je vragen over de producten, of wil je persoonlijk advies? Bij Adephar is er een team van apothekers die graag helpen in je zoektocht naar de meest geschikte oplossingen voor jouw behoefte.

ADEPHAR

CONTACT