HET VERHAAL VAN WAREGEM KOERSE… EN DAT VAN U!

OPTIEK JO

HET BESTE VOOR OGEN

Het oog is een van onze belangrijkste zintuiglijke organen. Bijna geen enkel orgaan is zo complex. Kleuren, contrasten, 2D- en 3D-waarneming, veranderend licht, verschillende afstanden: het menselijk oog is in staat om per seconde meer dan tien miljoen deeltjes aan informatie te absorberen en te verwerken. Toch is elk oog ook zo uniek als een vingerafdruk, en verschillen de visuele behoeften en gewoonten per persoon enorm. 

Elke bril is anders

Een goede bril is niet enkel afgestemd op jouw eigen, unieke ogen maar beantwoord ook aan jouw specifieke visuele behoeften. Alleen zo ben je zeker van een excellent zicht. ZEISS VISION CENTER Optiek Jo in Zulte helpt je daarbij op basis van de innovatieve ZEISS Zichtanalyse.

Innovatieve, nieuwe procedure

De ZEISS Zichtanalyse is een uniek proces met meerdere niveaus, waarmee we jouw behoeften als brildrager volledig in kaart kunnen brengen. Het resultaat is een bril met optimaal zicht die op maat gemaakt is voor jouw levensstijl. Bovendien geniet je van een gewaarborgde merkkwaliteit en een gewenningsgarantie van drie maanden. Een team van ervaren specialisten staat voor je klaar. 

OPTIEK JO

CONTACT