HET VERHAAL VAN WAREGEM KOERSE… EN DAT VAN U!

AFSLUITINGEN WILLE

JOUW GARANTIE VOOR VEILIGHEID EN PRIVACY

Afsluitingen Wille heeft meer dan vijftig jaar ervaring in het plaatsen van hekwerken en poorten. Met een aangepaste oplossing van Afsluitingen Wille bescherm je je woning, je bedrijf en je terrein optimaal tegen ongewenste bezoekers. 

Optimale bescherming

Bij Afsluitingen Wille reken je steeds op een oplossing die bij je noden past. Met een breed aanbod stevige draad- en paneelafsluitingen, robuuste poorten, oplossingen voor (automatische) toegangscontrole, … vinden ze steeds de goede balans tussen veiligheid, privacy en gebruiksvriendelijkheid. Ze zetten hun ruime expertise in voor particulieren, de industrie, de publieke sector, transport- en infrastructuurspelers, sportgebouwen en -pleinen, en plaatsen van hoge veiligheid.

Ruime ervaring

Het team van gemotiveerde elektriciens en installateurs garandeert de hoge kwaliteit aan scherpe prijzen. Verschillende sportclubs, renbanen en golfterreinen, maar ook heel wat scholen, bedrijven, fabrieken, en high security locaties zoals kerncentrales, luchthavens, penitentiaire complexen of psychiatrische instellingen doen een beroep op de expertise van Afsluitingen Wille.

AFSLUITINGEN WILLE

CONTACT