HET VERHAAL VAN WAREGEM KOERSE… EN DAT VAN U!

IB OFFICE

KANTOORINRICHTING MET HET JUISTE KANTOORMEUBILAIR

IB Office is leverancier van kantoorartikelen, kantoormeubelen, lederwaren, bagagerie, reiskoffers, luxeschrijfwaren en schoolartikelen. Met advies en ervaring begeleiden ze je in de nieuwe trends van het kantoor van vandaag.

Totale kantoorinrichting en totaalprojecten

Is je kantoormeubilair aan vernieuwing toe of zoek je een totaalinrichting voor een nieuw kantoor? IB Office begeleid je van a tot z, met professioneel advies, een gratis offerte en tekening op maat.Kwaliteit en service

In de winkel in Kuurne vind je alles voor je kantoorinrichting en kantoormeubilair: de beste ergonomische bureaustoelen en -meubels, verstelbare bureaus en oplossingen voor formele en informele vergaderingen. Met kwaliteit en scherpe prijzen voorop. Je bureaustoel stelt IB Office ter plaatste bij voor iedere werknemer op maat.

 

Op zoek naar een geschenk voor uzelf of voor een familielid, kennis, vriend of zakenrelatie ? Bezoek onze winkel in Kuurne, wij begeleiden u graag doorheen ons assortiment lederwaren, bagagerie, businesstassen, luxe schrijfwaren, etc.

IB OFFICE

CONTACT