HET VERHAAL VAN WAREGEM KOERSE… EN DAT VAN U!

ART CENTER HORUS

KUNST ALS VERBINDING

In Art Center Horus vind je kunst voor iedereen, zowel toegankelijke stukken als de investeringskunst. Van prachtige beeldhouwwerken voor binnen en buiten of glaskunst tot een uitgebreide collectie pareltjes van hedendaagse schilderkunst. Met de werken van de superrealistische kunstenaars van de Ibex Masters die prominent aanwezig zijn, biedt Art Center Horus een unieke beleving. 
"Audrey printemps" Luo Li Rong 100 x100 cm

Ondersteuning en ontdekking

Niña Van den Bosch richtte Art Center Horus op in Sint-Martens-Latem. Samen met haar team liet ze het groeien tot een geliefde galerij waar kunstenaars en toeschouwers zich thuis voelen. Intussen zijn er ook locaties in Knokke en in het Nederlandse Laren. In alle openheid staan ze klaar om mensen te begeleiden en ondersteunen in hun beleving van de kunstwerken. Met veel exposities, vertrouwde kunstenaars en nieuwe talenten om te ontdekken.

Kunst is in Art Center Horus vooral een uitingsvorm om schoonheid naar je woning of werkomgeving te brengen. Je kunstselectie sluit altijd aan op wie je bent, waardoor je een extra bezieling in je ruimte creëert. Zo willen Niña en haar team het verbindende element zijn tussen jou en je kunstwerken.

Enthousiasme, blijdschap, positiviteit, verwondering en een glimlach, gecombineerd met schoonheid, kwaliteit en professionaliteit van de kunstenaars, dat zijn de kenmerken van Art Center Horus. 

"Optimistico" Lothar-Brons
"Âme de lumière" Luo Li Rong-Brons
"Man with binoculars" M. Turck Tricoja-Hout

ART CENTER HORUS

CONTACT