HET VERHAAL VAN WAREGEM KOERSE… EN DAT VAN U!

CUPA BONITA

LICHAAMSPOSITIVITEIT ALS MISSIE

Cupa Bonita betekent in het Spaans een knappe, beeldschone vrouw. Dat gevoel wil Kathy, uitbaatster van lingeriezaak Cupa Bonita, iedere vrouw schenken. Met trendy en minder bekende merken, maar altijd mooie en kwalitatieve producten. Cupa Bonita is een plek waar je helemaal jezelf mag zijn. 

Lingerie als juweel

Vanuit haar ervaring als lingeriestyliste stelt Kathy de collecties van Cupa Bonita zelf samen. Ze weet perfect wat voor wie geschikt is en hoe ze klanten kan adviseren. Elk stuk is geselecteerd als een ruwe diamant. Daarbij houdt ze rekening met nieuwe collecties, maar ook met de prijs- kwaliteitsverhouding en onderlinge combineerbaarheid van de verschillende merken. Lingerie wordt een diamant zodra de styling klopt met het lichaamstype en de correcte pasvorm. En met een diamant schitter je, vanbinnen en vanbuiten.

Ultiem me-time moment

Comfortabel zittende lingerie die een perfecte ondersteuning biedt is belangrijk om je goed te voelen als vrouw. Op een speelse en sensuele manier voor koppels, maar evengoed als een moeder-dochtermoment of een uitje met vriendinnen voor een fuif, gala of avondfeest. Cupa Bonita laat je jezelf zijn en gaat met jouw op zoek naar welk setje jouw persoonlijkheid boost.

Ook voor mannen en kinderen

Cupa Bonita wil iets anders bieden dan een gewone boetiek. Je stelt er een complete outfit samen en combineert de stukken onderling, naar eigen smaak en op basis van je persoonlijkheid. Kathy biedt een totaalconcept: van lingerie tot accessoires en kleding voor hem, haar, tieners en kinderen. Bij Cupa Bonita vind je alles onder een dak. Voorzien van eerlijk, deskundig en behulpzaam advies in een gastvrije omgeving. 

CUPA BONITA

CONTACT