HET VERHAAL VAN WAREGEM KOERSE… EN DAT VAN U!

WELKOM BIJ BABY'S POINT

MEER DAN
EEN GEWONE BABYWINKEL

VOOR TOEKOMSTIGE OUDERS 

Jouw gids naar de ideale geboortelijst

Aanstaande ouders, wij begrijpen de opwinding en overweldiging bij het voorbereiden op jullie kleintje. Baby’s Point staat klaar om jullie te helpen bij het samenstellen van de perfecte geboortelijst. Met onze expertise en zorgvuldig geselecteerde producten kunnen jullie met vertrouwen keuzes maken voor jullie wonder. Maak gerust een afspraak voor persoonlijke begeleiding, zodat we al jullie vragen kunnen beantwoorden en helpen bij het kiezen van de essentiële items.

VOOR VRIENDEN EN FAMILIE

Vind het perfecte cadeau

Op zoek naar een bijzonder cadeau voor aanstaande ouders? Bij Baby’s Point hebben we een breed scala aan trendy items en praktische essentials. Of je nu schattige kleding, innovatief speelgoed of handige accessoires zoekt, wij hebben het perfecte geschenk om ouders en hun kleintje te verwelkomen.

VOOR OUDERS VAN OPGROEIENDE KINDEREN

Ontdek onze ecovriendelijke collecties

Als ouder van opgroeiende kinderen weet je hoe belangrijk het is om duurzame en kwalitatieve producten te kiezen. Van duurzame outfits tot verantwoord speelgoed, wij helpen je bij het vinden van hoogwaardige items die zowel goed zijn voor je kinderen als voor de planeet. Of je kind nu op het punt staat om te kruipen of al op weg is naar de tienerjaren, wij bieden een ruim aanbod kinderkledij tot 14 jaar aan. Bij Baby’s Point vind je alles wat je nodig hebt voor je opgroeiende kinderen.

BABY'S POINT BY EUROPOINT

CONTACT