HET VERHAAL VAN WAREGEM KOERSE… EN DAT VAN U!

BÉNÉ

MODE EN MAATWERK MET EEN ACCENT

Bij Béné in Lendelede vind je dameskledij en accessoires met net dat tikkeltje extra. Van casual tot chic en met een uitgebreide keuze aan maatwerk. In de multimerkenwinkel shop je in een ongedwongen, familiale sfeer en vind je een outfit voor elke gelegenheid. 

Wow-factor

Het ervaren team van Béné begeleidt je in je keuze naar een passende outfit, met kleur- en stijladvies. Ze helpen je met een glimlach, elke dag opnieuw. Je kiest uit een ruim aanbod dameskledij, schoenen en accessoires uit collecties van 33 verschillende kwalitatieve confectiemerken.

Maatwerk

Naast deze collecties beschikt Béné ook over een uitgebreide expertise in maatwerk. Het team neemt grondig de tijd om met jou een perfecte outfit samen te stellen voor iedere speciale gelegenheid. Tijdens de afspraak wordt aandachtig geluisterd naar jouw wensen. Samen ga je op zoek naar het silhouet, de stof en de kleur die bij jou past. De productietijd van het maatwerk is minimum vier weken, met tussenin een doorpas. Het resultaat is een prachtige outfit die als gegoten zit en je laat stralen. 

BÉNÉ

CONTACT