HET VERHAAL VAN WAREGEM KOERSE… EN DAT VAN U!

ANYWAY DOORS

PIVOTERENDE ROOM DIVIDERS

ANYWAY doors is opgericht in 1995 en is vandaag een referentie in de deurensector. Het Belgische bedrijf staat gekend voor zijn vormgeving en techniek. Van ontwerp en engineering over maatwerkproductie en kwaliteitscontrole tot marketing en service: het 35-koppige team streeft naar het creëren van een deur die je niet als een deur ervaart.

Less is more

De minimale architectuur vroeg om een deur die functioneel is, opgaat in het ontwerp en toch deel uitmaakt van een strak zicht- en lijnenspel. Zo ontwierp ANYWAY doors de deur die geen deur is, met een perfecte afsluiting en positionering.


Imposante innovatie

De meest recente innovatie zijn de imposante room dividers, met een inhouse ontwikkelde compacte taatsscharnier zonder inbouwdelen in de vloer. De scharnier is geïntegreerd in het deurpaneel en wordt boven op de afgewerkte vloer bevestigd. Dat garandeert een minimale bevestiging en vormt geen probleem in combinatie met vloerverwarming. Het product werd al een tiental keer internationaal bekroond.


Doordachte design oplossingen

Met creatieve designs in combinatie met vernieuwende technologieën speelt ANYWAY doors vaak als eerste in op trends en marktbewegingen. Zo biedt het bouwheren en architecten pasklare oplossingen op maat, die een meerwaarde betekenen voor projecten.

ANYWAYDOORS

CONTACT