HET VERHAAL VAN WAREGEM KOERSE… EN DAT VAN U!

JUWELIERS NYS

SERVICE EN KWALITEIT

Juweliers Nys is een vaste waarde in het centrum van Kortrijk, met drie verschillende vestigingen en een brede waaier aan topmerken, kwaliteitshorloges, prachtige juwelen en stijlvolle accessoires. Samen zoek je het juweel of uurwerk dat perfect bij je past in een familiale setting.

Exclusief en elegant

Van exclusieve merken tot tijdloze elegantie. Bij Nys Exclusive en Nys Boutique vind je een uitgebreide keuze aan juwelen en uurwerken. Je kan er ook terecht voor een ruim aanbod aan verlovings- en trouwringen. Nys Exclusive krijgt er in 2024 zelfs heel wat extra winkelruimte bij. Voor de hippe merken zoals Ti Sento, Blush, Michael Kors, Fossil, Diesel, … is er Twist by Nys op de hoek van de Lange Steenstraat en K in Kortrijk.

Eigen atelier

Met twee goudsmeden in dienst is Juweliers Nys een plek voor het herstellen en ontwerpen van juwelen. Ze vertrekken van een oud juweel of creëren het exacte juweel dat je zoekt. Dat doen ze in het eigen atelier en met de nieuwste technieken.

Liefde voor horloges

Als horlogeliefhebber vind je bij Juweliers Nys gegarandeerd je zin. Je kiest er uit merken zoals Rolex, Breitling, Chopard, Omega, Tudor, Hermès, Baume & Mercier, … Drie gepassioneerde uurwerkmakers bemannen het uurwerkatelier en volgen regelmatig opleidingen in Zwitserland. Je uurwerk wordt nauwkeurig hersteld en verzorgd. 

JUWELIERS NYS

CONTACT