HET VERHAAL VAN WAREGEM KOERSE… EN DAT VAN U!

BRUTE STORE ROESELARE

TAILORED TO FIT YOU

Je wagen is meer dan een vervoersmiddel. Het is je vrijheid. Met BRUTE heb je de mogelijkheid om die vrijheid door te trekken in de vormgeving van je auto. Het is een volledig gepersonaliseerde à-la-carte-aanpak volgens jouw wensen. Rij weg van mainstream en kies voor een uniek design en gepersonaliseerde materialen van vakmensen die kwaliteit leveren.

100 % custom made

BRUTE wordt aangeboden aan een selecte groep bijzondere mensen. Het is de majestueuze versie van een Jeep, met een uitzonderlijke vrijheid. Daarmee speelt het merk in op de razendsnelle veranderingen in het autolandschap. Als klant kies je voor mobiliteit die voldoet aan al jouw wensen. Van a tot z, met het hoogste comfort en de nieuwste technologie. Als statement van puur plezier.

You can build your dream

Een cabrio met hardtop of een elektrisch bedienbare softtop? Details van aluminium of koolstofvezel? Carrosserielak in Amazon Steel, Cool Brownstone of Oro Elias? Speciale wielen en een gepersonaliseerd dashboard? Je stelt je custom dream car zelf samen op basis van de Jeep Wrangler in de BRUTE Store in Roeselare. 

BRUTE STORE ROESELARE

CONTACT