HET VERHAAL VAN WAREGEM KOERSE… EN DAT VAN U!

BRUTE STORE ROESELARE

EEN WAGEN KOPEN IN VERTROUWEN

Met vertrouwen een nieuwe wagen, stockwagen of occasie kopen doe je bij D&O Automotive Group. De erkende Peugeot- en Citroëndealer met vestigingen in Roeselare en Waregem is jouw perfecte mobiliteitspartner! Als een echt familiebedrijf is haar handelsmerk een professionele en klantgerichte aanpak bij herstellingen, onderhoud en carrosserie.

Brute

Brute: exclusieve vrijheid

D&O Automotive Group denkt graag out of the box en pakt in de vestiging in Roeselare uit met BRUTE: een exclusief topmerk, met als basis de Jeep Wrangler. Elk voertuig wordt volledig door BRUTE gepersonaliseerd en luxueus afgewerkt met een breed scala aan kleuren, interieur- en exterieurstijlen en andere onderdelen. Ga voor absolute vrijheid, kies BRUTE. The sky is the limit!

Citroën C3
Peugeot E3008
Peugeot E3008

Betrouwbare multimerkenverdeler

Naast tweedehands- en stockwagens vind je bij de autoverdeler steevast recente modellen van gerenommeerde automerken. D&O Automotive Group is een officiële verdeler van Peugeot en Citroën, twee merken uit de Stellantis-group. Vanaf 2024 komen hier bovendien twee nieuwe topmerken bij. Daarbovenop vind je bij D&O Automotive Group ook FUSO en Piaggo Commercial in haar ruime aanbod.

Aangenaam onderweg

Een van de topdeals van dit moment is de nieuwe Citroën C3, verkrijgbaar in zowel een benzine- als een volledig elektrische uitvoering. Deze milieubewuste wagen met een autonomie van 320 kilometer maakt elektrische mobiliteit toegankelijk voor iedereen. In het SUV-segment hebben we de Peugeot E-3008. Kies voor een hybride of volledig elektrisch model. Deze laatste heeft bovendien een autonomie van maar liefst 680 kilometer! Zo rij je comfortabel naar verre bestemmingen zonder zorgen. Waar wacht je op?

D&O AUTOMOTIVE GROUP

CONTACT