HET VERHAAL VAN WAREGEM KOERSE… EN DAT VAN U!

VAN GILS

THE AUDIOVISUAL EXPERIENCE

Van Gils brengt media bij mensen door hoogwaardige techniek. We adviseren en plaatsen totaaloplossingen in beeld, klank, automatisatie en netwerk voor de particuliere en b2b-markt. We luisteren naar jouw wensen en zetten ons passie en vakkennis in voor een geschikte oplossing. Ons doel? Mensen gelukkig maken door emoties op te wekken en succes na te streven. Thuis, op kantoor of in je zaak: met Van Gils creëer je impact en een unieke beleving. 

The ultimate customer experience

Geluid en akoestiek, ledwalls en beeld, videoconferencing en draadloos presenteren, automatisatie, netwerken en dynamisch licht. Van Gils integreert professionele beeld-, geluid- en netwerksystemen voor professionals. We ontzorgen je van a tot z met een intuïtieve audiovisuele ervaring, die gemakkelijk, mooi, veilig en duurzaam is.

We kennen onze producten en koppelen daar een persoonlijk klantencontact aan. Technologie op mensenmaat. Onze experts analyseren jouw idee en vertalen dat naar een doeltreffend en gebruiksvriendelijk concept. Ook na de integratie kan je bij ons terecht voor advies en ondersteuning. Zonder digitale drempelvrees. Zo focus jij op wat echt telt: je bedrijf. 

Jouw huis als sfeervolle thuis

Van Gils wil jouw leven aangenamer en eenvoudiger maken met exclusieve totaaloplossingen voor indoor en outdoor. Daarbij reken je op topkwaliteit: van concept en idee tot uitvoering en dienst-na-verkoop. Met een indrukwekkende beleving, intuïtieve bediening en de allernieuwste technologie er bovenop.

Je kan bij ons terecht voor home cinema, muziek, onzichtbaar geluid, wifinetwerken, domotica en dynamisch licht. Allemaal naadloos geïntegreerd in je interieur. Onze oplossingen zelf ervaren? Kom langs in het Van Gils Experience Center. Je vindt er zeven belevingsruimtes met verschillende integratievoorstellen.

VAN GILS

CONTACT