HET VERHAAL VAN WAREGEM KOERSE… EN DAT VAN U!

BENOIT SECURITY

TOTAALOPLOSSINGEN VOOR BEVEILIGING EN BEWAKING OP MAAT

Benoit Security is een erkende installateur van hoogtechnologische beveiligingssystemen, buitendetectie, camerabewaking, brandbeveiliging en een erkende bewakingsonderneming. Het familiebedrijf startte in 1975 in Waregem en heeft intussen ook vestigingen in Knokke-Heist en Roosdaal.  

Vertrouwen, flexibiliteit en persoonlijke service

Benoit Security is een erkende installateur van hoogtechnologische beveiligingssystemen, buitendetectie, camerabewaking, brandbeveiliging en een erkende bewakingsonderneming. Het familiebedrijf startte in 1975 in Waregem en heeft intussen ook vestigingen in Knokke-Heist en Roosdaal. Vijf jaar geleden namen Liesbeth Benoit en Steven Quintijn het bedrijf over van haar ouders. In Knokke-Heist staat Liesbeths nonkel Tony Deketele klaar. Benoit Security is een familiebedrijf waar vertrouwen, flexibiliteit en persoonlijke service centraal staan.

Jouw beveiliging, onze zorg

In de beginjaren was Benoit Security een van de eerste vergunde beveiligingsondernemingen. Die expertise bouwden ze intussen decennialang op. Vandaag ontzorgen ze met een team van veertig medewerkers klanten met all-in servicecontracten. Van het onderhoud van de installatie en de service na verkoop tot een remote support en snelle interventies ter plaatse. En dat 24 op 7, voor bedrijven en particulieren.

Beveiligingstechnologie: the art of security

Beveiligingssystemen zijn vandaag esthetisch mooi weggewerkt. Benoit Security maakt er een kunst van om discrete concepten te ontwerpen met duurzame, hoogtechnologische oplossingen die passen bij het bedrijf, het interieur of de tuin. De beveiliging in de tuin via AI in camera is een opvallende evolutie. Zo worden inbraken of gevaren sneller gedetecteerd of zelfs vermeden. 

BENOIT SECURITY

CONTACT