HET VERHAAL VAN WAREGEM KOERSE… EN DAT VAN U!

CHRISTELLE VERSTRAETE PHOTOGRAPHY

UIT LIEFDE VOOR MENS EN DIER

Van kinder- en familieshoots tot een modeshoot voor Miss België: Christelle Verstraete zet al jarenlang met plezier mensen voor haar lens. Denk maar aan communiefoto’s, familiebeelden of nieuwe collecties in kledingwinkels fotograferen. Ook je huisdier legt ze op een prachtige manier vast. En dat was meteen de start van een nieuwe droom. “Minipaardjes zijn buitengewone dieren en intussen heb ik er zelf drie”, zegt Christelle.  

Symphony is het eerste paardje van Christelle. Zij is negentien jaar en komt uit de Verenigde Staten. Lily en Doris zijn beide vijf jaar en nog in volle opleiding. “Ik leid hen op om mensen die het moeilijk hebben, zoals kinderen met een beperking of mensen in een rolstoel, en hun familie quality time te schenken. Elke dag wijd ik drie uur aan hun training. Door hun kleine formaat en fijngevoeligheid zijn ze een ideaal therapiedier”, vertelt Christelle. “Soms combineer ik mijn beide passies en zet ik mijn minipaardjes samen met mensen voor de lens.”

Onvergetelijke namiddag

De minipaardjes voelen volgens Christelle perfect aan wat iemand nodig heeft en passen zich aan: “Ik ga langs in woonzorgcentra of zorginstellingen en doe een-op- eensessies samen met het paardje, zoals een wandeling of een uitgebreide borstel- en knuffelbeurt. Als paardenfan kan je op woensdagnamiddagen Symphony, Doris en Lily reserveren voor een gezellige tijd. We maken er een onvergetelijke ervaring van, met een bos- of strandwandeling, grondoefeningen, poetsbeurten, …”

De minipaardjes hebben al veel kinderen en mensen blij gemaakt. “Eén ding is zeker: ze worden je beste vriend. De professionele foto’s zijn een mooi souvenir. De mini’s zijn mijn vrienden, maar ik heb een groot hart voor mijn medemens. Inschrijven kan via mijn e-mailadres. En je kan ons volgen op Instagram via christelleverstraete en famous_mini.horses_”, besluit Christelle. 

CHRISTELLE VERSTRAETE PHOTOGRAPHY

CONTACT