HET VERHAAL VAN WAREGEM KOERSE… EN DAT VAN U!

OAKWOOD PROJECTS

HET HOUTEN GEBOUW VAN JE DROMEN

Wood Projects maakt houten bijgebouwen in eik en in andere houtsoorten. Je kan er terecht voor poolhouses, carports met of zonder ruimte er bovenop, tuinbergingen, een orangerie aan je keuken, … in aanbouw of als uitbreiding van je bestaande woning.  

Dit eiken poolhouse is uitgerust met een ruime keuken, ingemaakte kasten, buitenbar en overdekt terras. De glazen vouwdeuren verbinden binnen en buiten. Ideaal voor een zomerfeestje of een winterbarbecue. Oak Wood Projects nam in tot project de volledige outdoor beleving voor zijn rekening, met een petanquebaan, tuinaanleg, eiken carport en berging er bovenop.

Van a tot z

Oak Wood Projects begeleidt je van het eerste gesprek en schetsen tot de plaatsing. Ook daarna staan ze klaar om je vragen te beantwoorden. Na goedkeuring van de offerte ontvang je 3D-beelden van je droomproject en kies je de materialen. Met één aanspreekpunt hoef jij enkel zorgeloos te genieten van je houten bijgebouw.

 

 

Genieten in het bos

Een poolhouse is mooi en praktisch. Je vertoeft er in alle rust het hele jaar door. Deze gebouwen hoeven bovendien niet aan de strengste isolatie- en duurzaamheidsnormen te voldoen. Bij deze chalet in het bos is dat anders. Oak Wood Projects realiseerde een bijzonder buitenverblijf met alle luxe en comfort.

Dit houten huis in het midden van de natuur beschikt over een overdekt terras, een volledig uitgeruste keuken, eethoek, woonkamer, badkamer en sauna. Oak Wood Projects nam dit project van a tot z, of van de grondwerken tot de afwerking, voor zijn rekening. Het resultaat is een warm, gemoedelijk nest waar je helemaal tot rust komt. 

Voldoende ruimte en comfort voor jumpingpaarden

Luxe voor paarden

Paardenstallen ondergingen de voorbije jaren een grote evolutie. Oak Wood Projects verbouwde in dit project bestaande stallingen die te klein en te laag waren om jumpingpaarden een comfortabele thuis te bieden. Vandaag genieten zowel mens als dier in alle luxe van dit mooie, warme onderkomen. 

OAKWOORD PROJECTS

CONTACT