HET VERHAAL VAN WAREGEM KOERSE… EN DAT VAN U!

SAFETY JOGGER

WAAR SAFETY EN FASHION HAND IN HAND GAAN

Safety Jogger kwam als werkschoenenmerk op de markt in 2000 en groeide sindsdien uit tot een internationale referentie in meer dan 130 landen, wereldwijd bekend om zijn duurzame, moderne en toch betaalbare producten. Intussen beschikt het Belgische merk over een uitgebreid en gevarieerd assortiment dat niet enkel meer op work focust, maar ook op lifestyle en adventure. 

Safety Jogger Works is al meer dan 20 jaar een referentie op vlak van persoonlijke beschermingsmiddelen. Naast veiligheidsschoenen, produceert het merk vandaag ook werkkleding, helmen, veiligheidsbrillen, gehoorbescherming, handschoenen en meer. Zo wil Safety Jogger Works een totaaloplossing van top tot teen bieden voor elke persoon, elke werkplek en elke industrie.

Daarnaast richt Safety Jogger zich ook op modeliefhebbers met hun lifestylelabel SJ. SJ gebruikt de knowhow van Safety Jogger Works om fashionable schoenen te maken die ook op vlak van comfort en technische features uitblinken. Blikvanger van de lifestylecollectie is de hippe TC9700 sneaker, een tijdloze schoen die gemaakt is van gerecycleerde materialen.

Ook heeft het merk een eigen outdoorlabel: Safety Jogger Adventure. De collectie omvat een breed gamma van wandel- en bergschoenen, ontwikkeld om elk type avontuur mee te gaan verkennen. Van modieuze wandelschoenen voor in de stad tot stevige bergschoenen voor op trektocht. 

SAFETY JOGGER

CONTACT