HET VERHAAL VAN WAREGEM KOERSE… EN DAT VAN U!

BLUE DOLPHIN LOGISTICS

WIJ MAKEN VAN ELK EVENT EEN SUCCES

Organiseert u een personeelsfeest, beurs, teambuilding, sportevenement of huwelijk? Blue Dolphin Logistics leidt uw event in goede banen zodat u onbezorgd kunt genieten. Onze ervaren en enthousiaste eventmedewerkers zorgen dat alles vlot en naar wens verloopt. Ze beschikken over de nodige attesten voor een veilige en efficiënte op-, af- en ombouw. 

Onze gekwalificeerde chauffeurs staan in voor een vlekkeloos transport van al uw materiaal. De transportmedewerkers gaan uiterst zorgvuldig te werk bij het in- en uitladen. Indien gewenst kunnen ze het materiaal plaatsen en aansluiten op locatie. Beschikt u zelf over een vracht- of bestelwagen? Dan zorgen wij voor een goede chauffeur.

Naast transport voor events staan we in voor het logistieke luik van de marketingstrategie van uw bedrijf. Dit gaat van het plaatsen van publiciteit en decoratie op events tot de ondersteuning bij roadshows, productvoorstellingen en zelfs people recruitment voor sampling, flyering en flashmobs.

Warehousing

Ten slotte kunt u bij ons palletplaatsen huren. Wij stockeren uw materiaal op een veilige en droge plek in ons warehouse zodat u zelf niet hoeft te investeren in een opslagruimte. Op elk moment kunt u aan uw materiaal aan de hand van een handig QR- codesysteem. 

BLUE DOLPHIN LOGISTICS BV

CONTACT