HET VERHAAL VAN WAREGEM KOERSE… EN DAT VAN U!

JOHN-JOHN LAW

YOUR WINGMAN IN LAW

John-John Law is een advocatenkantoor gespecialiseerd in bedrijvenstrafrecht, arbeidsrecht en sociale zekerheidsrecht. Het werd in 2020 opgericht door Sara Torrekens en Daan De Backer en heeft vestigingen in Waregem en Brussel. Als een echte wingman in law staan ze bedrijven en bedrijfsleiders bij vanuit hun specifieke expertise. Ook met vragen over strafrechtelijke en burgerlijke aansprakelijkheid van bestuurders of de onderneming kan je bij hen terecht.

Voor bedrijven en bedrijfsleiders

Samen bezitten Sara Torrekens en Daan De Backer vijftig jaar ervaring als advocaten aan de balie. Ze worden gedreven door het recht en maken er een erezaak van om een grondige dossierkennis op te bouwen. Met hun hypergespecialiseerd kantoor staat John-John Law bedrijven en bedrijfsleiders bij volgens hun eigen inzichten en met een heel persoonlijke aanpak.


Doeltreffende ondersteuning

Zo doe je een beroep op hun jarenlange expertise in onderneming-strafrecht. Wie het sociaal recht wat kent, weet dat dit niet vrijblijvend is en de nodige bijstand en opvolging vraagt. Van sociale inspectiediensten of een arbeidsongeval tot minnelijke onderhandelingen of verweer bij administratieve overheden, John-John Law staat aan je zijde. Ook inzake arbeidsrecht en sociale zekerheid. Met advies en de nodige procedures. Tot slot biedt John-John Law ook hulp wanneer je als onderneming of bestuurder in correctioneel vaarwater geraakt. Van de rechtszaak naar het hof van beroep tot Cassatie. Met Daan De Backer hebben we als kantoor een advocaat in huis die de cassatietechniek in strafzaken beheerst en inzet. We ondersteunen jou en je bedrijf als een echte wingman: alert, scherp, snel, krachtig en oplossingsgericht.

JOHN-JOHN LAW

CONTACT